Brandblusser café

Brandblussers zijn wettelijk verplicht in elke horecazaak.

Wij raden aan:

  • 1 schuim-vetbrandblusser van 6l of 1 schuimbrandblusser per verdieping en per 150m²
  • 1 CO2-brandblusser van 5kg bij elke elektriciteitskast en technische ruimte
  • 1 CO2-meter in elke publieksruimte (tenzij het over een open terras gaat)

Er is in jouw horecazaak een friteuse, kookplaat of oven aanwezig? Kortom: je bereid wel warme maaltijden? Dan verwijzen wij je door naar de pagina “brandblussers voor restaurant of brasserie”.

Opgelet: Brandblussers in een horecazaak dienen bij wet jaarlijks gekeurd te worden. Ook dat nemen wij graag voor onze rekening! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer... 

  • Product
  • Product
  • Blusstof en brandklasse
  • Inhoud
  • Onze keuze
  • Bluseenheid
  • Speciale toepassingen
  • Geschikt voor
  • Koppelbaar
  • Type
  • Meet
  • Stroomvoorziening
  • Smart Home Platform
  • Bediening via App
  • Materiaal
  • Montage
  • Afmetingen
  • Garantie
  • Merk
6 Producten

Tevreden klanten aan het woord

Deze site maakt gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Ga je akkoord? Meer over cookies

Nee
Ja