Brandblusser professionele keuken

Hieronder vind je beknopt wat je moet weten over brandblussers voor een horecazaak. Op de volgende link vind je de uitgebreide uitleg over brandblusser voor horecazaken

Professionele keukens in restaurants, hotels, woonzorginstellingen... hebben een verhoogd risico op brand. Elke keuken waar met vetten gewerkt wordt (met name frituurvet) en waar klanten ter plekke kunnen eten is wettelijk verplicht om een automatische blusinstallatie te voorzien, geïntegreerd in de dampkap. Is jouw keuken voorzien van een dampkap-installatie? 

Een correcte brandpreventie is essentieel. Brandbeveiligingshop stelde daarom een gespecialiseerd brandbeveiligingspakket voor je samen die jouw brasserie of restaurant een stuk brandveiliger maken. 

Graag toch een expert spreken? Stuur ons een mail of bel 015/69.00.60.

  • Product
  • Blusstof en brandklasse
  • Inhoud
  • Bluseenheid
  • Speciale toepassingen
  • Geschikt voor
  • Onze keuze
  • Type
  • Materiaal
  • Montage
  • Afmetingen
  • Garantie
  • Merk
6 Producten

Tevreden klanten aan het woord

Deze site maakt gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Ga je akkoord? Meer over cookies

Nee
Ja