Brandblusser brasserie of Restaurant

Brandblussers zijn wettelijk verplicht in elk restaurant of brasserie

Wij raden aan: 

  • 1 schuim-vetbrandblusser van 6l of 1 schuimbrandblusser 6l per verdieping en per 150m²
  • 1 CO2-brandblusser van 5kg in de keuken
  • 1 CO2-brandblusser van 5kg bij elke elektriciteitskast
  • 1 branddeken 1,2m x 1,8m in de keuken
  • 1 CO2-meter in elke publieksruimte (tenzij het over een open terras gaat)

Opgelet: elke keuken waar met vetten gewerkt wordt (met name frituurvet) én waar klanten ter plekke kunnen eten is het wettelijk verplicht om een automatische blusinstallatie te voorzien, geïntegreerd in de dampkap.

Brandblussers die je in een professionele context gebruikt, dienen jaarlijks gekeurd te worden. Je kan bij ons terecht voor zowel de jaarlijkse keuring als het installeren van de automatische blusinstallatie. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer... 

  • Product
  • Product
  • Blusstof en brandklasse
  • Inhoud
  • Onze keuze
  • Bluseenheid
  • Speciale toepassingen
  • Geschikt voor
  • Koppelbaar
  • Type
  • Meet
  • Stroomvoorziening
  • Smart Home Platform
  • Bediening via App
  • Materiaal
  • Montage
  • Afmetingen
  • Garantie
  • Merk
8 Producten

Tevreden klanten aan het woord

Deze site maakt gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Ga je akkoord? Meer over cookies

Nee
Ja